Så har efteråret ramt Børnehaven Regnbuen i Ruds Vedby. Sommerferien er for længst omme, og vi har alle vænnet os til at være sammen igen.

  Vi har efter sommerferien fået rystet posen godt med hensyn til børn. Vi havde mange skolebørn som stoppede, og dermed var der plads til nogle nye. Vi har derfor brugt august og lidt af september til at lære hinanden at kende, og nu tager vi fat på en ny omgang projekter.

  Fredag d. 28. august holdt vi sommerfest. Her var børn og forældre inviteret til en hyggelig aften sammen med personalet. Vi havde sat et bord op til buffet, og alle kom med en ret til buffeten. Bagefter blev der solgt kaffe, te, saftevand og kage. Sikke en masse lækker kage og mad der var. Senere på aftenen kom klovnen ”Paliette”. Hun lavede ballondyr og –sværd til alle. Det var virkelig sejt at kunne kæmpe med sort ballonsværd.

  Vi deltog d.  10. september i det landsdækkende ”små synger sammen”. Vi sang af vores lungers fulde kraft, så vi tror at alle der var hjemme i Ruds Vedby kunne høre det. Vi sang både højt og lavt, lavede fagter og var vildt hurtige til at synge og bevæge os til ”hoved, skulder, knæ og tå..” Det var en skøn dag, som børnene tog virkelig godt imod.

  Derudover er håndværkerne gået i gang med at bygge vores nye vuggestue, som er planlagt at skulle åbne 1. januar 2016. Vi er meget spændte på at følge processen, og se det færdige resultat. Modulet som skal sættes op, har vi været så heldige at overtage fra landsbybørnehuset i Slaglille- Bjernede, som desværre lukkede slut juni i år. Vi er meget taknemmelige for alt det vi har kunne overtage. Det betyder enormt meget, når noget nyt skal startes.

  I uge 40 og 41 skal vi have projekt om kroppen og motion. Vi glæder os til at se hvad der er blevet planlagt, men sjovt bliver det sikkert!

  Godt efterår til alle.


  Venlig hilsen

  Helle Rosenkilde Larsen

  Pædagogmedhjælper

  Joomla! fejlsøgningskonsol

  Session

  Profilinformation

  Hukommelsesforbrug

  Database forespørgsler