Vi søger frivillige hjælpere til op- og nedtagning af vores flotte Flagalle!

Desværre har Ruds Vedby Garden, som i en årrække har været ansvarlige for opsætning og nedtagning af Flagalleen, ikke længere ressourcer til at varetage opgaven. Vi takker for mange års godt samarbejde. 

Vi har drøftet udfordringen i Flagudvalget under Lokalrådet, og er blevet enige om at tilbyde opgaven til et frivilligkorps på 5-8 interesserede borgere. Vi skal til hver flagdag bruge et køretøj med egnet træk til flagvognen (med chauffør) samt 3 friske hjælpere.

Opgaven kunne også deles, så en forening f.eks. kunne stille køretøj og chauffør til rådighed mod betaling, og så supplere med frivillige, som også kunne være med til andre opgaver til byens bedste. 

At være frivillig betyder jo, at man ikke forventer betaling for arbejdet, men vi kan helt sikkert godt finde ud at påskønne indsatsen, f.eks. med gratis adgang til medborgeraftenen. Såfremt man stiller bil til rådighed betales naturligvis udgift til brændstof. 

Jeg vedhæfter liste over flagdage i 2020 – de to første tager vi os af i det gamle flagudvalg.

Meld gerne tilbage til Peer Vincentz (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Ebbe Reitz (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

På forhånd tak.  

Flagdage 2020:

Søndag den 12/4

Påskedag

Torsdag den 1674

Hm Dronnings Margrethe II fødselsdag

Søndag den 3/5

Konfirmation

Tirsdag den 5/5

Danmarks Befrielse

Søndag den 10/5

Konfirmation

Torsdag den 21/5

Kr. Himmelfartsdag

Tirsdag den 26/5

HKH Kronpris Frederiks fødselsdag

Søndag den 31/5

Pinsedag

Fredag den 5/6

Grundlovsdag

Mandag den 15/6

Valdemarsdag

Onsdag den 5/8

Borgsspilspremiere

Lørdag den 5/9

Danmarks Udsendte

Lørdag den 20/9

Åbent Hus RV Historie

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler