En frisk børnehave med fokus på aktivtudeliv, krop og sprog

 

 

Daginstitutionen "Regnbuen" har til huse på Rosenvænget 4 i udkanten af Ruds Vedby – tæt placeret ved mark og skov.  ---- Vores telefonnummer er:  58 26 13 17. "Regnbuen" er en kommunalt drevet daginstitution.

 

 Hent vores velkomsfolder her

 

Vores hjemmeside klik her

 

 

Hos os vil I og Jeres barn falde godt til. Vi har et personale der er professionelle i arbejdet. Vores mål er at støtte jeres barn i den samlede udvikling. Vi er lyttende og opmærksomme og er til rådighed med råd og vejledning overfor jer som forældre og ikke mindst opmærksomme og omsorgsfulde i vores arbejde med jeres barn. Vi bruger - og går på opdagelse i vores dejlige grønne omgivelser, vi arbejder kreativt i grupper, hvor der er plads til alle. Marte Meo er en af vores pædagogiske tilgange i arbejdet med barnet. Vi er anerkendende i vores tilgang til hinanden, børn som voksen. Vi uddanner løbende personale i denne pædagogiske arbejdsmetode. Vi håber at I, med valget af Regnbuen som pasningstilbud, vil føle sig trygge og godt tilpas når I aflevere jeres barn hos os. Vi glæder os til at vise Jer børnehaven. 

 

Vi arbejder udfra ovenstående emner. Vi arbejder i projekter 2 eller 3 måneder ad gangen. Formålet med at planlægge på denne måde er, at tilgodese det enkelte barn ud fra barnets udviklingstrin, at sikre os at alle børn får det samme pædagogiske tilbud, samt at personalet arbejder ud fra en overordnet fælles pædagogisk praksis. Vores arbejde i huset afhænger i høj grad af, hvilken gruppe børn vi har. Derfor vil børn og forældre også opleve, at stuerne ikke altid arbejder med samme aktiviteter, men målet er det samme.

 

Åbningstider:                    mandag – onsdag              kl. 06.00 – 17.00

 

                                        torsdag                           kl. 06.00 – 17.00

 

                                        fredag                            kl. 06.00 – 16.00

 

Lukkedage:                        Juleaftensdag den 24/12

 

                                         Mellem jul og nytår - hvis der kun er 2 eller 3 hverdage

 

                                         Nytårsaftensdag den 31/12

 

                                         Fredag efter Kr. Himmelfartsdag

 

                                         Grundlovsdag

 

Leder: Yvonne Clemmensen.

                                

                 

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler