>

  Ruds-Vedby Garden er stiftet i 1987. Garden består af et tamburkorps, som for nuværende tæller 30 piger og drenge i alderen 8 til 25 år. Garden har gennem alle årene repræsenteret lokalområdet ved festlige arrangementer, stævner og mesterskaber på allerbedste vis.

  Garden øver hver tirsdag fra 17 til 21 i Gardens lokaler på Skolegade i Ruds-Vedby. Den sidste tirsdag i måneden øver vi marchtræning og tattoo. I vinterhalvåret øver vi i Ruds-Vedby Hallen og om foråret og sensommeren øver vi udendørs.

  Der undervises på instrumenttyperne: Marchfløjte, lyre, bækner, march- og stortromme. Instrumenterne udlånes til det enkelte medlem.

  Alle nye starter på Gardens grundskole. Det er ikke nødvendigt, at du kan noder eller kan spille på et instrument, det lærer vi dig. Når den enkelte har bestået grundskolen, efter at have aflagt prøve, udleveres uniform.

  Gardens uniform består af rød jakke, rød skråhue samt hvide handsker. For pigernes vedkommende en plisseret hvid nederdel og for drengenes vedkommende lange hvide bukser.En blå stribe i nederdelen og på siden af bukserne symboliserer den tidligere Dianalund kommunes byvåben. På uniformens jakkeærme bæres Løve Herreds våbenskjold fra 1584 med særlig tilladelse.

  Ruds-Vedby Garden har gennem årene optrådt i Tivoli, og var i 1993 ferieafløser for selveste Tivoli Garden. For- og efterår drager Garden på træningsweekend. Siden 1994 har Ruds-Vedby Garden deltaget ved Danmarksmesterskaberne, og opnåde i 1997 en 8. plads i præcisionsmarch.

  Ruds Vedby Garden har været Danmarks ambassadør gennem sine mange rejser i udlandet af en uges varighed, og har besøgt følgende lande: Tyskland, Spanien, Italien, San Marino, Østrig, Ungarn, Tjekkiet og Polen.

  I Garden lærer du udover at beherske et musikinstrument – disciplin, præcision, at tage hensyn til andre og at være en god kammerat.

  Du er velkommen til at besøge os efter forudgående aftale med daglig leder Stine Marin Pedersen på telefon 2810 2946.

  Spørgsmål besvares meget gerne, og kan rettes til Gardens formand Carsten Petersen på telefon 5826 1845 eller på telefon 4059 0815. Du kan også sende en mail påDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  Besøg os på www.RudsVedbyGarden.dk

   

  © 2020 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper